Even voorstellen.. MADAM DECO!

MADAM DECO - Tessa Flens


“She believed she could, so she did”.  Je moet in jezelf geloven om iets waar te kunnen maken. En dat is gelukt.. I proudly present to you: MADAM DECO!


In jezelf geloven is de basis voor een heleboel dingen, maar natuurlijk is alleen geloven in jezelf niet genoeg. Als je iets wilt bereiken, moet je er ook écht wat voor doen. Ga voor wat jij in je hoofd hebt en laat je niet door anderen stoppen. Luister naar jezelf en geef anderen de kans om je advies te geven. Dit is precies waarom MADAM DECO er nu is. Geloof in jezelf en anderen zullen in jou geloven. Hoe gaaf is dat!

Wie is nou MADAM DECO?

That’s me! Ik ben Tessa Flens en ik ben de oprichter van MADAM DECO, oftewel ik bén MADAM DECO. Na mijn baan als kwaliteitsmanager en productontwikkelaar bij een bekende sauzen fabrikant, wilde ik wat anders gaan doen. Daarbij had ik twee vereisten: ik moet mijn creativiteit kwijt kunnen en ik wil mensen blij kunnen maken. Al gauw begon mijn sprong in het diepe met een flinke zoektocht in het water tussen de vele vissen (keuze stress!) totdat…

…ik mijn vis had gevonden en gevangen. Voor mezelf beginnen, dat gaat het worden! Dat betekende weer kopje onder en hopen dat je boven komt drijven. Spannend! De bedoeling was om een bedrijf te starten waarbij je creatief moet zijn, mensen blij mag maken, contact hebt met klanten en leveranciers en zelf dingen mag creëren – je handen uit de mouwen steken. Dus na een zoektocht met pieken en dalen, tips van lieve mensen en decoreren van feestjes en bruiloften van familie en vrienden kwam ik uit op decoratie verhuur voor en styling van verschillende gelegenheden.

Gelukt!

Yes! Eindelijk was duidelijk wat ik wilde, waar mijn passie ligt en waar ik mijn energie in wil steken. Na een vakopleiding interieurstyling, zelf een website bouwen (met wat hulp), veel vallen en opstaan en op dit moment nog steeds hulp van lieve mensen,  mag ik mij dan eindelijk presenteren als: MADAM DECO!

Maar wat doet MADAM DECO nou eigenlijk?

En je moet natuurlijk leren ondernemen en daar hoort het aanprijzen van wat je doet natuurlijk ook bij. Sorry! Lees nog even door ;-).

Of je nou alleen een losse decoratie huurt bij MADAM DECO of dat je je hele gelegenheid laat stijlen, je kunt bij ons terecht en het wordt prachtig! Wij bieden losse verhuur van decoraties aan of kies een decoratie pakket voor de aankleding van jouw event. Denk qua styling aan alles, van een bruiloft tot een baby shower en van een jubileumfeest tot een festival. Niks is ons te gek en graag bespreken we met jou de mogelijkheden. Neem contact op met MADAM DECO en……

 

 

…. LET’S DECORATE!

advies / decoratie verhuur / MADAM DECO / styling / voorstellen